Kövess minket

Hiphop

Majka utolsó pillanatban lemondta egy koncertjét, mert nem volt megfelelő a színpadtechnika

Megosztva

Missh nem az egyetlen, aki a „szerződésben foglaltaknak nem eleget tevő” koncertszervezők miatt mondta le az egyik koncertjét, most Majka is hasonlóan cselekedett, pedig már úton volt a helyszínre.

A zenész egy közösségi médiás posztban tudatta a rajongóival vasárnap, hogy elmarad a fehérgyarmati koncertje, mivel felhívta a turnémenedzsere, hogy a „helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek” nem nem tükrözik az előzetesen megbeszélteket. Majka a koncertszervező nevében is elnézést kért, de mint elmondta, így nem tarthatják meg a koncertet, mivel ragaszkodnak a minőséghez. „Reméljük pótolni tudjuk valamikor a bulit” – mondta.

Majka később egy Facebook posztot is közzétett, melyben részben azoknak válaszolt vissza, akik a lemondott koncert miatt támadták. „A miénk egy olyan produkció, aminek vannak technikai elvárásai. Ahhoz, hogy ugyanazt a minőséget, koncertélményt tudjuk nyújtani, az ország bármelyik pontján, ahhoz szükségünk van egy két dologra. Áramigény (nem 220V), megfelelő színpadméret, hangtechnika, backstage, és meg sok más dolog, amiért az esetek 100%-ban a szervező vállalja a felelősséget. Rémegyszerű….!” – írta. Arra a kritikára is kitért, hogy „bezzeg mások fel tudtak lépni„, mint elmondta nekik egyszerűen nagyobb igényeik vannak, mint egy hakni fellépőnek, és habár a Tankcsapda és a Halott Pénz tavaly probléma nélkül fel tudott lépni, most szerinte 2022 van.

Nyíregyházáról próbáltunk az utolsó pillanatban is hozatni olyan technikát, amivel meg tudtuk volna oldani ezt az estét. Nem jött össze. Ez nem arról szól, hogy Beluga vodkát kértünk a backstagebe, és csak Finlandia volt bekészítve!!!„- zárta a posztját.

A sztori apró pikantériája, hogy Majka korábbi kollab társa, Curtis fellépett a rendezvényen.

Nagyon nehéz azokkal az emberekkel, akik alapból olyan ocsmány dolgokat vágnak ilyenkor a fejünkhöz, hogy szóra sem…

Posted by Majka on Sunday, August 14, 2022

(Telex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés