Kövess minket

Hiphop

Májusban tárgyalják NBA YoungBoy fegyvertartási ügyét, akár 7 évet is kaphat

Megosztva

NBA YoungBoy-nak jelenése lesz a bíróságon, hisz a rapper tiltott fegyvertartási ügye tárgyalási szakaszba lép, méghozzá május 16-án – közölte az ügyet kezelő bíró.

A Baton Rouge-i rappert még tavaly márciusban vették őrizetbe egy kisebb hajsza után, a vád az volt, hogy körözés volt ellene egy korábbi louisianai razzia során talált drogok és fegyverek miatt. YoungBoy-t nagyon nem akarták elengedni az előzetes letartóztatásból, többször is visszautasították az óvadékkérelmét, végül félmilló dollárt kellett perkálnia, hogy házi őrizetbe rakják. A rapper azóta ledobott 2 szóló mixtape-et, és egy DaBaby-vel közös projektet, mivel a házában kialakítottak neki egy stúdiót.

YoungBoy ügyvédje nagyon bizakodó, hogy a rappert felmentik, mivel az ügyészek egyik bizonyítékát, pár videó és képfelvételt, ahol a rapper kezében fegyverek láthatóak, a bíró már a kukába dobott, mivel szerinte ez nem igazi bizonyíték, elvégre nem lehet tudni, hogy a fotókon valódi fegyver szerepel-e. A bíró azt szeretné, ha DNS mintákkal bizonyítanák, hogy valóban YoungBoy használta a fegyvereket, vagy legalább valaki vallana ellene. Ha bűnösnek találják, a zenész akár 7 év börtönt is kaphat.

(UrbanIslandz)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés