Kövess minket

Aztaa

Már Khaby Lame a legkövetettebb TikTok videós, nem Charli D’Amelio

Megosztva

A szenegáli születésű, de Olaszországban élő Khaby Lame sikeresen leelőzte Charli D’Ameliót TikTok követőszámokban, ezzel ő lett a legpopulárisabb videós a platformon.

A most 22 éves Khaby nehéz körülmények közt nőtt fel, mikor egy éves volt Olaszországba emigrált a családja, Torinóban egy önkormányzati lakásban húzták meg magukat. Khaby később egy gyárban dolgozott, de 2020 márciusában, a COVID-járvány alatt elbocsátották. Ezután kezdett TikTok videókat készíteni, az elején a platformra jellemző táncos videókat, de a sikert azokkal a videóival aratta, ahol „life hack” videókra reagált fapofával úgy, hogy az ott bemutatott problémákra sokkal egyszerűbb megoldásokat mutatott. Ebből aztán populáris mémformátum is lett, valahogy így:

Tavaly áprilisban már ő volt a legkövetettebb olasz TikTok videós, tavaly júliusban pedig Addison Rae-t előzve a második lett globálisan a platformon. Fanjai ezután keményen kampányoltak, hogy az első helyre repítsék a követési listán.

Khaby jelenleg 142, 9 millió követőt tudhat maga mögött, ezzel az első helyre ugrott, előzve Charli D’Ameliót. Khaby mostanában ilyen vicces videókat készít:

@khaby.lame

If @50 Cent had to do a casting in the 19th century. 🤣 #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators

♬ sonido original – 0riginal_G7
@khaby.lame

Happy “break”day 🥳 🍰 🤣 @Lele Pons @Hannah Stocking do it with your friends and mention us #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators

♬ suono originale – Khabane lame
@khaby.lame

Tag your friends who simulate frequently 🤣@433 #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators

♬ suono originale – Khabane lame

(The Verge)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés