Kövess minket

Film

Második évadot és saját reality vetélkedő show-t is kap Squid Game a Netflixen

Megosztva

A Netflix teljesen beleáll a Squid Game folytatásába. A halálos vetélkedőről szóló dél-koreai sorozat nem csak hogy megkapja a várva várt második évadát, de egy igazi reality show-t is készítenek az alapanyagból, annyi különbséggel, hogy a kiesőket itt nem fogják agyonlőni (spoiler?).

A Netflix a napokban leplezte le, hogy az enyhén szólva is nagy sikerű Squid Game második évada hivatalosan is zöld utat kapott. A folytatásra visszatér az első évad főszereplője, Gi-Hun, de a nagy főgonosz a Front Man is feltűnik majd, és egy fiú verziót kap a gyilkos robotkislány is, aki a sorozat első halálos játékában szerepelt, és az egyik ikonikus eleme lett a show-nak. Bemutató leghamarabb 2023 végén, 2024 legelején várható.

Ez viszont nem minden, a Netflix ma azt is bejelentette, hogy a Squid Game-ben látható játékok által inspirált reality vetélkedő showt indítanak Squid Game: The Challenge címmel. A jelentkezési periódus most indul, összesen 456 játékos kerül kiválasztásra, és 4,56 millió dollárt nyer a győztes, amit természetesen egy átlátszó malacperselyben gyűjtenek majd a játékosok feje felett, pont mint a sorozatban. A kiesőket persze nem lövik agyon, de hogy milyen „büntetést” kapnak majd a vereségért, azt egyelőre nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés