Kövess minket

Hiphop

Meg akart szökni a börtönből YNW Melly

Megosztva

Azzal vádolják YNW Melly-t, hogy szökési kísérletet tervezett a börtönből – tudta meg a Complex.

A floridai sheriff iroda elmondása szerint a többszörös gyilkosság gyanúja miatt, 2019 februárja óta rács mögött ülő rapper az egyik ügyvédjével és a cellatársával együtt ötlötte ki a tervet. Erre egy eheti bírósági meghallgatáson derült fény.

A vád szerint a terv az volt, hogy az ügyvéd becsempész Melly-nek és cellatársának egy-egy bilincs kulcsot, így segítve a szökésüket. A szökési tervről viszont egy névtelen bejelentés által tudomást szereztek a hatóságok, melynek következményeként átkutatták a rapper celláját. A férfinél, akivel a szökést tervezte, kést, két borotvapengét, gyújtókat, cigipapírt találtak, Melly-nél viszont nem volt semmi, amit tilos lenne tartania. Bilincs kulcsot nem találtak az őrök.

YNW Melly-től amúgy nemrég megvonták a telefonálási jogait is a börtönben, mivel többször megszegte a börtönszabályokat.

A rapper továbbra is vár arra, hogy elítéljék két barátja állítólagos meggyilkolási ügyében. Az ügyészség eredetileg halálbüntetést kért Melly-re, de ezt tavany nyáron végül elvetették.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés