Kövess minket

Aztaa

Megan Fox és MGK egymás vérét isszák, de az igazi vámpírok óvatosságra intenek, mielőtt valaki leutánozza őket

Megosztva

Megan Fox nemrég egy a brit Glamour-nak adott interjújában megerősítette, hogy a januári leánykéréssel kapcsolatos posztjában leírt vérivásos történet tényleg igaz, és néha valóban isznak egymás véréből Machine Gun Kelly-vel.

Fox amúgy arról is beszélt az interjúban, hogy már négy évesen bevonzotta a zenésszel való szerelmet, de most inkább koncentráljunk a vámpírizmusukra, melyről ezt mondta a színésznő:

Azért nem úgy kell elképzelni, hogy Trónok harca méretű serlegekből isszük egymás vérét, csak egy pár cseppről van szó itt-ott, de igen, szoktuk egymás vérét fogyasztani rituális célokra

Fox elmondása szerint a kapcsolatban MGK a drámaibb és teátrálisabb, állítása szerint a zenész képes felvágni a mellkasát egy törött üveggel, hogy aztán azt mondhassa neki: „Vedd el a lelkem”.

A TMZ eközben levadászott pár „igazi” vámpírt, akik azt állítják, senki se csinálja a vérszürcsölős mutatványt a páros után. Az oldalnak nyilatkozott többek közt Belfazaar Ashantison, a A New Orleans-i Vámpír Egyesület (igen, ez egy létező dolog) elnöke, aki elmondta, hogy ha valaki hasonlóra vállalkozik, az egyrészről ismerje nagyon jól és régóta a partnerét, másrészről mindkét fél szűrje magát rendszeresen betegségekre, főleg azokra, melyek vérrel terjednek. Ashantison szerint az jó jel, hogy MGK és Fox már 2 éve járnak, hisz ő is 6 hónapig szokott keresgélni minimum, míg megfelelő vérdonort talál magának, de azért a betegségekre való szűrést sem szabad átugrani. A Glamour pár orvost is megkérdezett a témáról, és ők is hasonlóan nyilatkoztak, miszerint „nem tanácsos” mások vérét szürcsölni, még akkor sem, ha jó poénnak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés