Kövess minket

Hiphop

Megan Thee Stallion szünetet tart, miután kirabolták a lakását, úgy érzi elfáradt mentálisan és fizikailag is

Megosztva

Megan Thee Stallion szünetet iktat be a karrierjébe, mert fizikailag és mentálisan is fáradtnak érzi magát. A rapper ezt azután jelentette be, hogy a hétvégén nem csak fellépett az SNL című amerikai sketchműsorban, de a nyitómonológot is ő mondta. A műsort megelőző próbák ideje alatt kirabolták Megan házát, így nem csoda, hogy elege lett.

Mint a TMZ írja, Megan Los Angeles-i otthonába csütörtök este tört be két férfi, akik a hálószoba felé vették az irányt, majd magukkal vittek 300-400 ezer dollár értékben ékszereket, készpénzt, sőt, még elektronikai eszközöket is. A két maszkos betörő nem volt túl szofisztikált, úgy jutottak be a házba, hogy szimplán betörték az egyik üvegajtót.

Megannek nem ez volt az egyetlen traumája az elmúlt évekből, 2019-ben elveszítette az édesanyját, 2020-ban pedig tisztázatlan körülmények közt meglőtték egy autóban, az esettel Tory Lanez-t vádolják, neki bíróság előtt kell bizonyítania ártatlanságát.

Megan az „Anxiety” című dal SNL-es előadása közben amúgy majdnem elsírta magát. Egyelőre nem tudni, mennyi időre készül háttérbe vonulni a rapper. A rendőrség nyomoz a betörés ügyében.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés