Kövess minket

Bulvár

Meghalt a memphisi rapper Big Scarr, tette közzé Gucci Mane

Megosztva

December 22-én csütörtökön elhunyt Alexander Woods, művésznevén Big Scarr memphisi rapper – írja az XXL és a TMZ.

A halál okát egyelőre vizsgálják, és a nyomozás még zajlik, mint a TMZ említi, az idegenkezűség egyelőre kizárható, külső beavatkozásnak nincs jele.

A szomorú hírről (majdnem) első kézből Gucci Mane-től értesülhettünk, Scarr az ő kiadójához, avagy a 1017 Records-hoz volt leszerződve. Gucci Instagramon tett ki három fotót a rapperről, mint írta, fáj neki, ami történt, és hiányolni fogja a fiatal mc-t. A poszt alább.

Scarr 2020 magasságában igazolt Gucci Mane labeljéhez, 2021 tavaszán pedig ledobta a debütáló mixtape-jét, ami a Billboard lista 25. helyéig jutott. Ezen túl az előadót idén az XXL az éves Freshman listájára is beválogatta, ahol olyan artistok mellett szerepelt, mint Nardo Wick, SoFaygo, vagy épp Babyface Ray.

Fotó: XXL Freshman Class 2022

Scarr olyan nevekkel kollaborált karrierje során, mint Offset és Pooh Shiesty, utóbbival jegyzi például legnagyobb slágerét, a Gucci Mane-referenciával hódító SoIcyBoyz című dalt, amire Foogiano is ráugrott. Az mc neve egyébként egy múltbéli tragikus eseményre utal: Woods 16 évesen autóbalesetet szenvedett, ami során súlyosan megsebesült. 2020-ban pedig rálőttek, ezt szerencsére túlélte, hogy most mi vezetett a halálához, egyelőre rejtély, nem kecsegtet sok jóval, hogy az övé a sorban harmadik memphisi halál Young Dolph meggyilkolása óta.

Woods mindössze 22 éves volt, nyugodjon békében.

Amint a halál oka tisztázódik, cikkünk frissül.

(XXL, TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés