Kövess minket

Bulvár

Meghalt Berki Krisztián

Megosztva

Negyvenegy éves korában pénteken elhunyt Berki Krisztián médiaszereplő, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) volt vezérigazgatója, a 2019-es önkormányzati választás egyik független főpolgármester-jelöltje, valóságshow-szereplő.

A sportklub honlapján azt írták: a most elhunyt kapuvédő a Ferencvárosban nevelkedett, de az FTC színeiben egyetlen alkalommal, egy emlékmeccsen lépett pályára. Futballozott Dunaújvárosban, Siófokon és Diósgyőrben is. Berki Krisztián aktív pályafutásának befejezése után, 2007-ben az FTC Zrt. vezérigazgatója lett, a posztról 2010 júniusában mondott le. Több valóságshow-ban, televíziós műsorokban és vetélkedőkben lépett fel, majd influenszerként számos terméket reklámozott.
    

Berki Krisztián 2019-ben függetlenként indult a főpolgármesteri tisztségért, de a négy jelölt közül a legkevesebb szavazatot kapta, még az 1%-ot se érte el.  Berki Krisztiánt tavaly júliusban nem jogerősen, első fokon felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélték, mert 2018 márciusában büntetőfékezett egy autóbusz előtt. Az autóbuszban több mint 2,5 millió, a gépkocsiban több mint 14 millió forintos anyagi kár keletkezett – írta akkor a Fővárosi Törvényszék.

D. Tóth Norbert, a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese Berki Krisztián IX. kerületi otthonánál újságíróknak azt mondta: helyszíni szemlét folytatnak, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Arról pontos információt még senki sem közölt, hogy mi okozta Berki Krisztián halálát. Azt a sajtóértesülést az MTI megkeresésére a BRFK megerősítette, hogy a helyszínen kábítószer-gyanús anyagot találtak és emiatt büntetőeljárást is indítottak.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés