Kövess minket

Hiphop

Megjelent Eminem, NBA YoungBoy, Calvin Harris, Bobby Shmurda, és Doechii új albuma

Megosztva

Eminem – „Curtain Call 2

Második válogatáslemezét dobta le Eminem, mely egy korábban soha nem hallott 50 Cent kollabot is tartalmaz. A lemez többi része ismerős lehet, hisz a rapper 2009 után megjelent lemezeinek számaiból válogattak hozzá. A két lemezes monstrum projekt 35 számos dallistával érkezik, vannak itt slágerek bőven például a Recovery-ről, a Relapse-ről, a Revival-ról, de Yelawolf és Bad Meets Evil lemezekről és filmzenékről is kerültek fel számok. Akit az „új”, de valójában 2009-ben rögzített Fifty kollab érdekel az a 25. dalig görgessen. A projektnek maga Eminem volt a vezető producere.

NBA YoungBoy – „The Last Slimeto

Miután sikeresen megúszta a börtönt NBA YoungBoy, le is dobta az új albumát, mely egy igen vaskos, 30 számos dallistával érkezik és mindössze három vendéggel, Quavo, Rod Wave és Kehlani személyében. YoungBoy elég nagy nyerőszériában van jelenleg, állítólag 60 millió dollárért írt alá az Atlantic Records-hoz, de meg is éri a pénzét, hisz Amerikában jelenleg ő a második legtöbbet streamelt előadó az évben, csak Drake előzi.

Bobby Shmurda – ” Bodboy

Közel nyolc évvel az utolsó projektje után Bobby Shmurda visszatért egy friss EP-vel, mely a „Bodboy” címet kapta. A projekt a brooklyni rapper saját GS9 kiadójánál jött ki, és Fat Tony, valamint Rowdy Rebel vendégszerepelnek rajta. Hangzásban Bobby azt hozza, amit már ismer, senki se várjon modern megfejtéseket, vagy nagy meglepetéseket. A rapper várhatóan még idén ledob egy nagylemezt is, valamikor az év végén.

Doechii – „she / her / black bitch

A Top Dawg Entertainment feltörekvő előadója, Doechii negyedik EP-jénél tart, de ez mindenképp a legfontosabb a karrierjében. Az alternatív hiphopban utazó rapper a girl power jegyében csak női kollabtársakat gyűjtött maga mellé, Rico Nasty, Jst Ray, és a szintén TDE kiadós SZA is szerepelnek ugyanis a projekten.

Calvin Harris – „ Funk Wav Bounces Vol. 2

Nyári kis lejátszási listát dobott össze Calvin Harris jóóóó sok rapperrel. A lemezen közel 20 kollaboráció van, 21 Savage, Dua Lipa, Young Thug Offset, Busta Rhymes, Justin Timberlake, Halsey, Lil Durk, Jorja Smith, Snoop Dogg csak pár példa a tiszteletet érdemlő vendéglistáról. A skót DJ és producer amúgy hamarosan a Sziget fesztiválon is fellép, aki tehát élőben is szeretné hallani a lemez dalait, ott elcsípheti.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés