Kövess minket

Stílus

Meglepően nyomott áron fogják árulni a futurisztikus YEEZY napszemüvegeket

Megosztva

Most, hogy Ye felbontotta a partnerségi szerződését a GAP-pel, teljes erővel a saját, YEEZY brandjére koncentrál, melynek első új terméke egy futurisztikus napszemüveg lesz, a YZY SHDZ.

A Kanye által tervezett, összehajtható króm napszemcsiket rapperek, modellek, divatdiktátorok, és egyéb celebritások is hordták már, Ye pedig mindent megtesz a hype generálás érdekében, még a napszemüveg kampány főszereplőjével, a Victoria Secret modell Candice Swanepoellel is összeboronálták.

Eddig ez egy tipikus Kanye történet is lenne, egy új dizájn, amiből minden híresség ingyen kap egy darabot, hogy aztán a pórnép egy durván elnyújtott felvezetési időszak után jó drágán megvásárolhassa azt, már ha nem lesz percek alatt sold out. Ezúttal viszont a végkimenetel kissé más lehet, Ye ugyanis azt nyilatkozta a héten a Forbesnak, hogy a YZY SHDZ mindössze 20 dollárba, azaz átszámítva kb. 8 ezer forintba fog csak kerülni a megjelenésekor, sőt, minden további termék is hasonló árban mozog majd.

Kanye már a GAP kollabja előtt is arról beszélt, hogy szeretné megfizethető áron adni a YEEZY termékeket, de állítása szerint végül a GAP határozta meg azok árazását, részben ezért is szakított velük.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés