Kövess minket

Hiphop

Megsértődött a Snot metálzenekar, mert nem őket, hanem a $not nevű rappert vitte turnéra a Limp Bizkit

Megosztva

A SNOT nevű kaliforniai nu-metál banda gitárosa kifakadt a Limp Bizkit-re, amiért egy azonos nevű rappert visznek magukkal turnéra.

A Limp Bizkit előző héten jelentette be a 2022-es észak-amerikai tavaszi turnéját, mely áprilisban indul „Still Sucks Tour” név alatt. A többek közt Las Vegast, New York-ot, Baltimore-t, Los Angelest érintő turnén Scowl, WARGASM, a Dying Wish,  Yung Gravy,  és a már előbb említett $NOT fogják támogatni a bandát. Ez utóbbi nem tetszett Mikey Dolingnak, a SNOT metálbanda gitárosának, méghozzá annyira, hogy videóüzenetet készített Fred Durstnek, a Bizkit frontemberének.

Az azóta törölt videóban Doling elmondja, hogy csak egy SNOT létezhet, és az bizony az övék. „Azért csinálom ezt a videót, mert van egy fiatal rapper gyerek, aki $NOT-nak nevezi magát. Másfél évvel ezelőtt már hallottam róla. Az elején nem foglalkoztam vele, mert teljesen más világban mozgunk, de most keresztezett minket, szóval muszáj reagálnom” – kezdte a gitáros.

„A Limp Bizkit ezt a gyereket viszi turnéra, és erre csak annyit tudok Fred Durstnek mondani, hogy: ezt mégis hogy képzeled?! Barátok voltunk, te is imádtad a SNOT-ot, együtt ittunk, közösen léptünk fel, erre beveszel a turnédra egy $NOT nevű gyereket? Mi a fasz! A kamu $NOT bekaphatja, csak egy SNOT létezik!” – zárta a rocker a gondolatait.

Az „egyeten” SNOT amúgy 1998-ban feloszlott, miután elhunyt az énekesük Lynn Strait. Az eredeti felállásban 1 stúdióalbumot készítettek, azóta csak egy tribute lemez és egy élő felvételeket tartalmazó projekt jelent meg tőlük, igaz továbbra is turnézgatnak, váltakozó tagokkal.

$NOT eközben egy floridai rapper, akiről itt írtunk részletesebben, ő amúgy augusztusban Budapesten is fellép, de nem jön vele a Limp Bizkit. A rapper Twitteren és Insta Story-ban reagált a „botrány”-ra, röhejesnek nevezve az egészet.

(Blabbermouth)