Kövess minket

Hiphop

Megtörténhet a korábban elképzelhetetlen: Death Row & Bad Boy Records kollab van a levegőben

Megosztva

A ’90-es évek rap beefjeinek központi elemei voltak a keleti-partot jelképező, Diddy által igazgatott Bad Boy Records, és a nyugati-partot reprezentáló Death Row Records. A két kiadó főleg Tupac Shakur és Biggie elég széleskörűen ismert egymásnak feszülése miatt nem kedvelte egymást, ami végül sajnos a két rapper halálában csúcsosodott ki. A Death Row és Bad Boy összeborulása tehát mindeddig lehetetlennek tűnt, de most, hogy Snoop Dogg megvásárolta a legendás labelt, ahol az ő debütje is megjelent, már közel sem tűnik elképzelhetetlennek egy kollab ötlete.

Diddy nemrégiben videótelefonon keresztül gratulált Snoop-nak a kiadószerzéshez, egyben lazán azt is belengették, hogy összehozzák valamilyen formában a két labelt. „Gratulálok, szép lépés!” – bókolt Diddy, mire Snoop azzal válaszolt, hogy tőle tanulta ezeket a sakklépéseket.

Diddy hozzátette, hogy muszáj lesz leülniük dumálni, mert nagyon kíváncsi, hogy Snoop mit akar kezdeni a kiadójával (elvileg NFT kiadót csinálni amúgy), mire Snoop arra kezdett utalgatni, hogy jöhet a kollab:

Most már azt csinálhatunk a Death Row-val és a Bad Boy-jal, amit csak akarunk, mi visszük őket. Ne játszadozzunk Puff, ne idegeljük itt az embereket, ne okozzunk nekik csalódást” – mondta.

Ha valóban összejönne valamilyen formában a kollab, az hiphop történeti pillanat lenne. Snoop amúgy nemrég új albumot dobott le a Death Row-nál, „Bacc On Death Row” címmel, melyhez egy rövidfilmet is kiadott nemrégiben, alább lehet csekkolni.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés