Kövess minket

Aztaa

„Mercer + Prince” néven dobta piacra saját whisky márkáját A$AP Rocky

Megosztva

Bár az albuma még sehol, A$AP Rocky egészen aktív az elmúlt időben: amellett, hogy Rihannával (aki jelenleg közös babájukat várja) mindenki rájuk figyel, a rapper felbukkant a Bape-alapító NIGO lemezén, nemrég pedig egy AWGE x Mercedes Benz kollabot is tető alá hozott.

Flacko ezek után sem pihent, sőt: bejelentette első saját italmárkáját, a „Mercer + Prince” -t, egyben az erre a névre hallgató whisky-t is.

Mint a Rolling Stone írja, az ital egy kanadai whisky, melynek a fejlesztésében a Global Brand Equities és az E. & J. Gallo szeszes italokért felelős vállalat is közreműködött. A cikkben azonban utalnak rá, hogy Rocky rendesen beleásta magát a whisky-világba, és sokat tanult a készítésről, típusokról és egyéb fontos tényezőkről, ami szóba jöhet a gyártásnál.

„Az elmúlt évtizedben rengeteget tanultam a világ különböző tájairól érkező whiskykről. A szabályokkal némileg szembeszegülve valami újat és egyedit akartam létrehozni, úgy, hogy közben az iparág bevett hagyományait is tiszteletben tartom.” – olvasható a vonatkozó közleményben.

Az ital különös megjelenéséért is maga a zenész felel: az első ránézésre műanyag hatásúnak tűnő üveg (ami engem személy szerint egy liter olívaolajra enged asszociálni) zöld, sárga és fekete színekben érkezik, az alján és a tetején is egy-egy jégkockára emlékeztető pohárral – a rapper indoklása szerint ennek a megoldásnak hála a szesz felbontása után már lehet is koccintani egy kedves baráttal az oldalunkon. A név egyébként szintén igen személyes: a Mercer és a Prince is egy-egy utca New Yorkban, Flacko szülővárosában.

A termékleírás szerint a whisky gazdag, mégis selymes ízzel hódít, némi karamellás-vaníliás-fahéjas-sült almás beütéssel.

Az italt innen lehet előrendelni, a rendelések az itteni információk szerint április első felében kerülhetnek postázásra feldolgozás után. A Mercer + Prince ára 32 dollár, azaz nagyjából 10 ezer 500 forint, ami objektíve egy baráti ár, lévén, hogy ennek két-háromszorosáért lehetne árulni már csak a rapper neve miatt is.

(Rolling Stone)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés