Kövess minket

Hiphop

Mero jött, látott, majd lemondta Budapest Arénás koncertjét

Megosztva

Egymásnak ellentmondó információk keringenek a neten a tegnapi elmaradt MERO koncerttel kapcsolatban. A német rapper a Papp László Budapest Sportarénában lépett volna fel az esti órákban, ám eddig – tisztázatlan okból – lemondta a koncertet, majd váratlanul távozott a helyszínről.

A szervezők tájékoztatása szerint MERO még a többszöri szerződésszegés ellenére is megkapta a lehetőséget, hogy színpadra álljon, ám ezzel nem kívánt élni:

„Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy rajtunk kívülálló okokból, kizárólag MERO management hibájából adódóan nem jött létre a fellépés. Fellépő többszörös szerződésszegés után is lehetőséget kapott a performanszra, nem élt vele, távozott a helyszínről. Fentiek jogi következményeket vonnak maguk után, törekszünk vendégeink mihamarabbi kártérítésére. ”

Alább a pillanat, mikor ezt a közönség is megtudja.

Jól alakult a mai Mero koncert.

Posted by Czakó Dávid Richard on Saturday, September 10, 2022

A másik fél viszont közel sem így látja a dolgot: MERO és menedzsmentje a szervezőkre mutogat. A rapper még az este folyamán Insta Storiesban azt írta ki, hogy bár nagyon szeretett volna fellépni, a szervezők nem tartották magukat az előre megbeszélt megállapodáshoz, ezért maradt el végül a buli.

Időközben a Papp László Budapest Sportaréna is kiadott egy közleményt, melyben nyomatékosítják, hogy ők csak a helyszínt biztosították az eseményhez, nem vettek részt sem a szervezésben, sem a jegyértékesítésben.

Tisztelt Vendégeink! Ahogy korábban számos alkalommal jeleztük már, a Papp László Budapest Sportaréna egy…

Posted by BudapestArena on Sunday, September 11, 2022