Kövess minket

Hiphop

Metro Boomin első helyre ugrott a lemezeladási listán

Megosztva

Erősen kezdett Metro Boomin új albuma, a “Heroes & Villians az amerikai lemezeladási listán, a producer a harmadik no.1 lemezének örülhet.

Az atlantai producer új projektje 185 ezer példányban fogyott az első héten az Államokban, ezzel vezeti a hivatalos amerikai albumeladási listát, azaz a Billboard 200-ot. A lemezen Metro szokásához híven csak az alapokat készítette, a vokálokat olyan nevekre bízta, mint 21 Savage, A$AP Rocky, Chris Brown, Future, Gunna, John Legend, Travis Scott, Takeoff, Don Toliver, The Weeknd, Young Thung, hogy csak párat említsünk. Ez az eddigi legjobb debütálás a producer számára, habár már korábban is vezette a listát a Savage Mode II kollab lemezével és a Not All Heroes Wear Capes szólólemezével.

A Heroes & Villians számainak nagy része, 96%-a streamingből jött össze, a maradék digitális letöltésekből, valamint egy limitált CD kiadásból tevődik ki, december 5-én pedig egy instrumentális verzió is napvilágot látott.

A toplista további fokain Taylor Swift, Drake & 21 Savage, Bad Bunny, Michael Bublé, Harry Styles, The Weeknd, Nat King Cole, és Mariah Carey találhatóak.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés