Kövess minket

Zene

MGK megosztotta a „Mainstream Sellout” című új albumának teljes dallistáját

Megosztva

Rapperből lett rocker, Machine Gun Kelly hamarosan új albummal jelentkezik, melyhez a megjelenés előtt most ledobott minden fontos infót.

Ez lesz MGK hatodik stúdióalbuma, de az előzőhöz hasonlóan ezt is a Blink-182 dobosával, Travis Barkerrel kollabolva készítette el, ennek megfelelően pedig a hangzás sem változott a 2020-as Tickets to My Downfall-hoz képest, emberünk továbbra is a számára jövedelmező pop-punk vonalat viszi tovább. A lemez eredetileg a Born with Horns címet kapta volna, de ezt végül az önironizáló „Mainstream Sellout„-ra változtatta, és ezt tükrözi a borító is, ahol Kelly-t épp paradicsomokkal dobálják gitározás közben, mely a felé irányuló sokszor túlzó gyűlöletet hivatott jelképezni.

A projekt 16 számot tartalmaz majd, és olyan vendégelőadók kerülnek fel rá, mint a Bring Me the Horizon nevű metál banda, vagy épp Will Smith lánya, az énekesnő Willow. Ezúttal rap vonal is visszaköszön Kelly múltjából, hisz Young Thug, Gunna, valamint az anno rövid időre szintén gitárt ragadó Lil Wayne is szerepelnek a lemezen. Kanye West ősellensége, Pete Davidson pedig egy rövid átvezetőben tűnik majd fel.

A Mainstream Sellout március 25-én jelenik meg a Bad Boy Records és az Interscope gondozásában, alább lehet csekkolni az eddig megjelent kislemezeket.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés