Kövess minket

Hiphop

Miközben készül Offset szólólemeze, Quavo és Takeoff bejelentettek egy duó projektet

Megosztva

Nagyon úgy fest, hogy kapunk egy Migos lemezt idén…csak két részre osztva.

Egyik oldalról Offset már készíti az új szólólemezét, melyről az „54321” és a Moneybagg Yo által megtámogatott „Code” című dalok már meg is jelentek. A rapper jelenleg nagy vitában és perben áll a volt kiadójával, a Quality Control Records-cal, ahonnan habár kivásárolta magát, nem nagyon akarják elengedni. Ennek ellenére a Motown Records kötelékében megjelenő, egyelőre név nélküli projekt biztosan úton van, hisz Offset tegnap este feltűnt Jimmy Fallon műsorában, ahol előadta két új szerzeményét, és kicsit bepromózta a készülő lemezt.

Az interjúban Offset többek közt azt is elmesélte, hogy a fia a fiatal kora ellenére titokban zenei alapokat készít. A rapper egyik nap arra lett figyelmes, hogy a gyereke épp a laptopján rak össze egy beatet, a büszke apuka pedig gyorsan le is videózta őt sunyiban. Offset saját bevallása szerint nem tudta, hogy a fia beateket készít, de a felfedezés után akár az új lemezén is feltűnhet a srác.

Hagyom, hogy fejlődjön, beérjen, aztán valószínűleg csinálunk valami közöset a lemezre” – mondta a rapper.

Offset viszont csak a puzzle egyik része, míg ő a szólóanyagára fókuszál, a Migos másik két tagja, Quavo és Takeoff ma bejelentették, hogy közös nagylemezt dobnak ki, Only Built For Infinity Links címmel. A duó projektnek már megjelenési dátuma is van – ellentétben Offset lemezével – október 7-én érkezik.

A páros amúgy szintén két dalt dobott le eddig, az egyik a „Hotel Lobby” volt még nyáron, a Birdman kollab „Big Stunna” pedig a napokban jöt ki. Hogy ez a Migos, mint trió végének kezdete, vagy a srácok csak egy kis időt töltenek külön, hogy aztán egy közös lemezzel térjenek vissza a hármasozáshoz, az majd kiderül, mindenesetre egyelőre egyik tag sem erősítette meg, hogy hivatalosan is feloszlanak.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés