Kövess minket

Hiphop

Minden, amit Pusha T pénteken érkező új albumáról tudni lehet

Megosztva

Kokain rapper és G.O.O.D. Music kiadóelnök, Pusha T hamarosan ledobja sorban negyedik stúdióalbumát, és mivel már csak pár nap van a megjelenésig, összeszedtük, mi mindent tudunk a projektről.

Push utoljára 2018-ban jelentkezett nagylemezzel, a Kanye West által producerelt Daytona-val, mely egy mindössze 7 számos, 21 perc hosszúságú cucc volt. Négy év elteltével az It’s Almost Dry című új lemez már méretesebb darab lesz, 12 számot kapunk ugyanis.

A rapper az amerikai művész, Sterling Ruby által készített művet választotta hivatalos borítónak, ő csinálta amúgy a vezető kislemez, a „Diet Cokeborítóját is.

A közreműködők kettesével érkeznek, közös dalon lesz Push tesója, Malice, és az angol énekes és rapper, Labrinth, de Don Toliver és Lil Uzi Vert is kollabolnak egy dalon, valamint JAY-Z és Pharrell is egy dalra kerültek. Ye kétszer is szerepel majd a projekten, egyszer egyedül, egyszer pedig Kid Cudi mellett. Cudi egy Twitter posztban megerősítette, hogy a dalt egy éve rögzítették, amikor még jóban volt Kanye-val. Ez ma már nem áll fent, vagy ahogy ő fogalmazott: „Nem vagyok jóba az emberrel, nem vagyunk már barátok, és csak azért adtam zöld utat a dalnak, mert Push az emberem. Ez az utolsó Kanye-Scott dala, amit valaha hallani fogtok„. Cudi és Ye azután vesztek amúgy össze, hogy Kanye kiakadt, amiért Cudi továbbra sem szakította meg a kapcsolatot Pete Davidsonnal, aki West feleségével kavar jelenleg.

Az It’s Almost Dry nemrég egy hivatalos előzetest is kapott, melyben Push először szomorúan néz a semmibe, miközben a kamera zoomol rá, majd szépen lassan átváltozik a dalaiból ismert ravasz kokaindílerré.

A rapper egy interjúban amúgy kiemelte, hogy ezúttal nem fog minden egyes dal a dílerkedésről és a hajókról leesett kokaintömbökről szólni, még ha ennek az első kislemezek ellent is mondanak. A Diet Coke és a Hear Me Clearly például egyértelmű dílerhimnuszok, de a JAY-Z és Pharrell közös „Neck & Wrist„-et is lehet már hallgatni, és hát az se teljesen az orosz-ukrán háborúról vagy a globális felmelegedésről szól. Push nagy ellenségének, Drake-nek ezúttal vélhetően nem fog nagyban nekiugrani, de tekintve, hogy Drizzy egy egyelőre kiadatlan Jack Harlow közösen egyértelműen betámadta Push-t azzal, hogy úgy rappel kokainárusításról, hogy semmi köze az eladáshoz, és hogy ha valaha találkoznak élőben, le fogja köpni őt, semmi sem kizárt.

Az It’s Almost Dry április 22-én, pénteken érkezik.