Kövess minket

Hiphop

Minden vádpontban bűnösnek találták Tory Lanezt, Megan Thee Stallion meglövésével kapcsolatban

Megosztva

Tory Lanez mind a három vádpontban bűnös – mondta ki az esküdtszék tegnap abban az ügyben, ahol azt vizsgálták, valóban ő lőtte-e meg Megan Thee Stalliont még 2020 júliusában. A rappert börtönbe vitték, január 27-én derül ki, hogy milyen szigorú büntetést kap.

A végső ítéletet pénteken mondták ki Los Angelesben, az esküdtszék bűnösnek találta Tory Lanezt illegális fegyvertartás, lőfegyver súlyos gondatlanságból való használata, valamint fegyver általi erőszak bűntettében. A rapper akár 22 év börtönt is kaphat, és mivel kanadai állampolgár, kitoloncolhatják az USA-ból.

Lanezt eredetileg 2020 július 12-én tartóztatták le, miután egy veszekedéshez mentek ki a rendőrök Hollywood Hills-ben. A zenész kocsijában egy töltött fegyvert találtak, a vele utazó Megan Thee Stallion pedig vérző lábbal lépett elő az autóból, és habár akkor még azt mondta, hogy csak megvágta magát, később már nyíltan megvádolta Tory-t, hogy ő lőtte meg. A pár egy házibuliból indult máshova, ekkor történt a lövöldözés. Tory ügyvédei azzal védekeztek, hogy nem a rapper, hanem  Megan egyik volt barátja, vagy asszisztense volt a lövöldöző, de ezt nem sikerült bizonyítaniuk.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés