Kövess minket

Hiphop

Missy Elliott és A Tribe Called Quest is ott vannak a Rock & Roll Hírességek Csarnokának idei jelöltjei közt

Megosztva

Missy Elliott és A Tribe Called Quest is szerepel az idei Rock & Roll Hírességek Csarnokának jelöltjei közt. Már a szavazás is elindult, a rajongók is hozzásegíthetik a kedvenceiket a beiktatáshoz.

A Rock & Roll Hírességek Csarnoka ma (feb 1.) hozta nyilvánosságra a jelöltek listáját, és szerencsére a hip-hop is képviselteti magát, Missy Elliott és a Tribe mellett ott van még Kate Bush, Sheryl Crow, az Iron Maiden, Joy Division/New Order, Cyndi Lauper, George Michael, Willie Nelson, a Rage Against The Machine, a Soundgarden, The Spinners, The White Stripes és Warren Zevon is.

Missy most lett először jelölve, mivel korábban nem is lehetett ott a szavazólapon a szabályok értelmében. A Tribe Called Quest másodszor lett jelölve, miután 2022-ben nem kerültek be.

A jelöltek figyelemre méltó listája tükrözi azt a sokszínűséget, amelyet a Rock & Roll Hírességek Csarnoka ünnepel” – mondta John Sykes, a Rock & Roll Hírességek Csarnoka Alapítvány elnöke. „Ezek a művészek megteremtették saját hangzásvilágukat, amely generációkra volt hatással.”

Missy és a Tribe beiktatásával ők lennének a a 11. és 12. rap-előadók, akik bekerülnek az intézménybe, korábban már többek közt Jay-Z, 2Pac, LL Cool J, The Notorious B.I.G., legutóbb pedig Eminem került be a hiphop előadók közül.

A 2023-as beiktatottakat májusban jelentik be, a ceremóniára pedig ősszel kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés