Kövess minket

Hiphop

Nelly-nek fennakadtak a szemei ausztráliai koncertjén, rajongói találgatják, mit tolhatott a fellépés előtt

Megosztva

Nelly furán viselkedett legutóbbi ausztráliai koncertjén, a fellépésről készült videó után a rajongók azt találgatják, hogy pontosan mi is történt a rapperrel.

Nelly az ausztráliai Melbourne-ben, a Juicy Fesztivál szerdai napján lépett színpadra, ahol többek közt előadta a crossover slágerét, az „Over and Over„-t is, de az élő show alatt elég bizarrul viselkedett. Mint a fellépésről készült rajongói videókon látható, Nelly arcáról le se lehetett törölni a mosolyt, miközben a szemei össze-vissza jojóztak, néha fenn is akadtak. A grimaszokon túl Nelly a kezével is elkezdett játszadozni, ami szintén elég random volt.

A fellépésről készült videók hamar virálisak lettek, a rajongók pedig azt találgatták, hogy pontosan mit is fogyasztott a rapper a koncert előtt. Egyesek szerint Nelly egy ekit dobott be, mások oxira gyanakodtak, és persze sokak szerint csak szimplán részeg volt. Twitteren azért többen megvédték Nelly-t, egyesek szerint ugyanis Nelly csak „átélte” a dalt, azért viselkedett furán.

Akármi is legyen az igazság, az jó hír, hogy Nelly is tud nevetni önmagán, hisz az Instáján ő is megosztott egy róla készült paródiát, sok-sok nevetős emoji társaságában. Alább csekkolhatók a fellépésről készült videók.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés