Kövess minket

Hiphop

„Nem is romantikus vagyok, hanem romokban” – itt van Sisi legújabb klipje, a „Szia”

Megosztva

Újabb gyerekkori álmot pipálhat ki a magyar hip-hop napról napra népszerűbbé váló női alakja, Sisi, aki egyre inkább nyílik meg a világnak, és közönségének egyaránt. A rapper lány legújabb dalához, a „Szia”-hoz egy tőle szokatlan klipet hozott, hisz az eddig low budget, DIY vibeokban mozgó előadó mos több tucat kreatív dolgozott együtt.

2022 januárjában került ki Sisi első dala és homemade klipje, a „Yalla”, majd
érkezett a Magyar Klipszemlén is díjat nyerő „Kezeket fel”, a szójátékbajnok „MagasLow”, a melankolikusabb hangzású „Manifesto” végül az old schoolos „Rappelj jobban”. Sisi élőben is brillírozik mostanában, fellépésével nemrég a DAY OFF-ot is megjárta, de jön a turné bongorral, és egy Mikee Mykanic-el közös bulin is el lehet csípni, amely egyben EP bemutató is lesz számára.

Nálam abszolút nem újdonság, hogy a határvonalon ugrálok a legboldogabb és legletargikusabb érzések között a hétköznapi életemben is és ez a szakmához való hozzáállásomat is befolyásolja, aminek eredményeként született meg a „Szia” című dalom” – árulta el Sisi, akinek lehetősége nyílt egy hatalmas stábbal együtt dolgoznia és ötletelnie, amit egy igazi mérföldkőnek könyvelt el.

Sisinek elég jól áll az eklektika, úgyhogy egy csomó új dolgot én is kipróbálhattam, amik régóta a tárban voltak (insta360 kamera, animáció), illetve a karcos-darkos miliő felépítése mellett próbáltuk megtartani azt a keresetlenséget is, ami Sisi korábbi klipjeit jellemezte. Jó volt vele dolgozni, mert nagyon vizuális típus csomó konkrét ötlettel és nyitott volt a kísérletezésre” – osztotta meg Brauner Máté rendező, aki Umbrella Collective csapatával karöltve dolgozott a klipen.

Alább lehet csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés