Kövess minket

Hiphop

Nem szerepel Budapest a The Weeknd 2023-as európai turnéállomásai közt

Megosztva

The Weeknd bejelentette az ez idáig Észak-Amerikában zajló „After Hours Til Dawn” turnéjának európai és dél-amerikai állomásait, sajnos Budapest kimaradt a felsorolásból.

A kanadai énekes eredetileg idén november elején érkezett volna Magyarországra, az akkor még csak After Hours lemezt bemutató turnéjával, karrierje során először. Ezt tavaly törölték, arra hivatkozva, hogy egy sokkal nagyobb léptékű show-val készülnek, melyhez már stadionokra van szükség, az arénák nem elengedőek. Ehhez jött hozzá az is, hogy idén januárban megjelent a Dawn FM című új Weeknd lemez is.

A most bejelentett helyszínek között nem szerepel Budapest, úgy tűnik minket elkerül az új turné, melynek európai ága június 10-én indul Angliából, és Észtországban ér véget augusztus 12-én. Az énekes hozzánk legközelebbi koncerthelyszíne Prágában lesz, augusztus 6-án.

Az persze megeshet, hogy még beesik egy Sziget fesztiválos fellépés, elvégre pont a környéken járna az énekes a fesztivál ideje alatt, de ez már csak turbóoptimizmus a részünkről.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés