Kövess minket

Bulvár

Nemi erőszakkal vádolják Chris Brownt, 20 millió dollárra perli az áldozat

Megosztva

Egy a neve elhallgatását kérő nő 20 millió dollárra perli Chris Brownt, mivel állítása szerint az énekes megerőszakolta őt egy jachton.

A profi koreográfusként, táncosként, modellként, és elvileg zenészként dolgozó nő a periratában azt részletezi, hogy épp az egyik barátnőjével videótelefonált, mikor az énekes elvette a beszélgetőpartnerének telefonját, majd arra kérte, hogy jöjjön át a Diddy által tulajdonolt floridai Star szigeten lévő hajóra.

A nő el is ment a jachtra, ahol Chris itallal kínálta. Eddig minden rendben is ment, de a második pohárnál kezdett elálmosodni, sejtése szerint az énekes valamilyen drogot tett az italába. Chris ezután a hajó hálószoba részéhez kísérte, ahol bezárta az ajtót, és elkezdte levetkőztetni a lányt, miközben csókolgatta. Az áldozat állítólag félálomban azt motyogta, hogy nem szeretne szeretkezni, de Chris nem állt le, majd megerőszakolta. Az énekes nem használt óvszert, majd mikor végzett, felugrott és kijelentette, hogy végzett. Másnap arra kérte a lányt, hogy vegyen be egy sürgősségi fogamzásgátlót, amit ő meg is tett. Mindez 2020 december legvégén történt.

A lány azt állítja, hogy akkoriban orvosira járt, és nagyon szégyellte a történteket, ezért nem fotdult a hatóságokhoz, de most 20 millió dollárt szeretne az énekestől a lelki megpróbáltatásokért.

Chris Brown nem először kerül célkeresztbe bántalmazás miatt, több korábbi barátnője is bántalmazással vádolta meg, köztük a leghíresebb ügy Rihanna megverése volt 2009-ben, melyről fotók is előkerültek. Az énekes egyelőre nem reagált a vádakra.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés