Kövess minket

Aztaa

Neonácik álltak ki Kanye West mellett

Megosztva

Miközben egymás után hátrálnak ki Kanye West mögül a különböző vele korábban együttműködő cégek és brandek, egy csoport büszkén védelmébe vette a zenészt és dizájnert, bár ennek ő valószínűleg nem annyira örül, mivel amerikai neonácikról van szó.

Az ismeretlen kilétű társaságról Oren Segal, az ADL polgárjogi szervezet amerikai radikálisokkal foglalkozó ágának vezetője posztolt Twitteren. A képen az látható, ahogy hét ember a Los Angeles-i 405-ös autópályán akciózik, kifüggesztettek több transzparenst, miközben náci karlendítéssel köszöntik az elhaladó autósokat.

Az egyik molinón az volt olvasható, hogy „Kanye-nak igaza van a zsidókkal kapcsolatban„.

Ye az elmúlt hetekben több antiszemita kijelentést is tett, legutóbb egy interjúban egyenesen elismerte, hogy tudja, hogy rasszista dolgokat mondott, de szerinte „pont ez a lényeg”. A megszólalásai miatt a bankja közölte vele, hogy vigye máshova a pénzét, szakított vele a Balenciaga, az adidas szintén hasonlóban gondolkodik, legutóbb pedig a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour jelentette be, hogy a személyes és az üzleti kapcsolatait is megszünteti Ye-vel, aki így biztosan nem tűnik fel többet a lapban egy jó ideig.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés