Kövess minket

Hiphop

Nicki Minaj koncert közben szólt be Kanye Westnek: „Bohócokkal nem foglalkozunk”

Megosztva

Nicki Minaj odaszúrt Kanye Westnek az egyik koncertjén, nem tudni, hogy pontosan mi baja a rapper/producerrel, de egyesek máris Cardi B-t sejtik a beef mögött.

A beszólás az idei New Orleans-i Essence Music Fesztiválon történt, ahol Nicki is fellépett a hétvége során. A koncerten két dal között a háttér DJ-je egyszer csak berakta Kanye West megakollab dalát, a 2010-es „Monster„-t, amin Minaj is vendégszerepel és nem mellesleg nagyban hozzájárult a karrierje felfutásához, mivel mindenki le volt nyűgőzve akkoriban Nicki verzéjétől. A rapper viszont nem annyira adta az ötletet és inkább lebohócozta Ye-t.

Monster, igen, de bohócokkal nem foglalkozunk” – jelezte Nicki, hogy ezt inkább vegye ki a DJ a repertoárból.

A beszólás elég váratlanul érkezik, hisz Nicki és Ye nem fújtak eddig egymásra nyilvánosan, és Kanye látszólag nem is adott erre indokot. Azt mondjuk tudni lehetett, hogy Minaj anno rossz néven vette, hogy az egyik közös dalukat, a rögzített és teljesen készen lévő „New Body„-t Kanye végül kidobta a kukába, de akkor nem csak azt ezt a trekket engedte el, hanem az egész lemezét, mely az engedélye nélkül kikerült a netre. Nicki azon is felhúzhatta magát, hogy Ye nemrég feltűnt Cardi B új kislemezén, a „Hot Shit„-en, ezt könnyen úgy interpretálhatta a művésznő, hogy bezzeg vele hajlandó együtt dolgozni.

A koncerten amúgy beszámolók szerint Nicki kicsit fáradékony volt, többször lepihent rappelés közben, egyszer pedig a Drake-kel közös „Make Me Proud” dalszövegét is elfelejtette, mint az a lenti videón látható.

(CoC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés