Kövess minket

Hiphop

Bántalmazták Nipsey Hussle gyilkosát a börtönben, le kellett mondani a bírósági meghallgatását

Megosztva

A Nipsey Hussle meggyilkolásával gyanúsított Eric Holdert úgy megverték a börtönben, hogy nem tudott résztvenni a következő bírósági meghallgatásán – tudta meg a Rolling Stone.

Holdert még hétfőn bántalmazta egy másik börtönlakó, miután a bíróságról a cellája felé tartott, és elbeszélések szerint sokkal komolyabb baja lett, mint egy-két monokli a szeme alatt. Holder következő bírósági meghallgatása kedden lett volna, de „előre nem látható indok” miatt ezt halasztani kellett.

Eric Holdert azzal gyanúsítják, hogy tízszer rálőtt Nipsey Hussle-re 2019-ben, a rapper Los Angeles-i Marathon boltja előtt. Nipsey belehalt a sérüléseibe. Mint korábban írtuk, Holder és Nipsey jól ismerték egymást, a rapper figyelmeztette Holdert, hogy az a pletyka járja, hogy összedolgozik a rendőrökkel és spicliskedik, amire Holder úgy felhúzta magát, hogy hazament egy fegyverért, majd visszament a bolthoz agyonlőni Nipsey-t. Két másik ember is megsérült a lövöldözésben, ők túlélték a támadást. Holder elismerte a gyilkosságot, de azt állítja, hogy hirtelen felindulásból ölt, amiért a rapper vamzernek hívta őt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés