Kövess minket

Hiphop

Nyílt levelet tett közzé a jelenleg is börtönben lévő Gunna

Megosztva

Gunna egy nyílt levelet tett közzé a közösségi oldalain, melyben azt írja, hogy ártatlan és be akarják sározni a nevét.

A rapper május közepén adta fel magát a rendőrségen, miután letartóztatták a barátját és kiadófőnökét, Young Thugot, több másik YSL kiadótaggal egyetemben. A georgiai ügyészség bandatevékenységgel vádolja Gunnát és Young Thugot is, utóbbit a YSL vezetőjeként a banda vezetésével vádolnak. Egyelőre egyiküknek sem adták meg a lehetőséget, hogy óvadék ellenében házi őrizetbe kerüljenek.

Gunna azzal indítja a levelét, hogy 2022 annak ellenére nagyszerű év volt, hogy most épp börtönben várja az ítéletét. Kiemeli a „Pushin P” című dalának sikerét, majd arról ír, hogy egész életében azt látta, hogy a fekete közösség milyen nehézségeken megy keresztül, így aztán extrán megbecsülte, hogy a tehetségének köszönhetően ki tudott törni a gettóból.

Most elveszítettem a szabadságom, de ettől még ártatlan vagyok. Hamisan vádolnak, és örökké küzdeni fogok, hogy tisztázzam a nevem. A rólam festett kép undorító és hazug” – írta, majd kiemelte, hogy fekete férfiként még azt a lehetőséget is elveszik tőle, hogy a zenéje simán szórakoztatásra szolgáljon, utalva arra, hogy a dalszövegeit is fel akarják ellene használni a bíróságon. Gunna elmondja, hogy eddig is kedves volt a körülötte lévő emberekkel és ez azután sem fog megváltozni, ha szabadul.

Young Thug eközben nemrég a Hot 97 Summer Jam eseményre küldött egy videóüzenetet, melyben hasonló témákat feszeget, mint Gunna, kiemelve, hogy igazságtalan, hogy a dalszövegeit akarják felhasználni ellene.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés