Kövess minket

Hiphop

Offset beperelte a Migos kiadóját, mert önálló szólókarriert akar

Megosztva

Miközben továbbra sem tudjuk, hogy akkor most egyben van-e még a Migos, a trió fekete báránya, Offset beperelte a csapat kiadóját, mert önálló szólókarriert szeretne.

A TMZ birtokába jutott bírósági papírok szerint Offset azzal vádolja a Quality Control Records-ot, hogy nem hajlandóak elismerni egy 2021 januárjában kötött megállapodásukat, miszerint különálló szólókarriert indíthat, nélkülük. A rapper állítja, szép összeget tett le annak érdekében, hogy visszakapja az előadói jogait, és azóta le is dobott egy Baby Keem által producerelt trekket, az „5,4,3,2,1„-et, melynek bevételeiből a QC is részesülni szeretne, Offset szerint viszont nem ebben egyeztek meg.

Offset pénteken egy újabb, „Code” című dalt is meg akar jelentetni Moneybagg Yo vendégszereplésével, ez elvileg a Motown Records kötelékében jönne ki, ide írt alá Offset a szólókarrierjére. Persze lehet a QC ezt is magáénak tartja majd.

A QC továbbra is birtokolja az összes Migos dal jogát, de Offset azzal érvel, hogy a 2021 után gyártott szólóanyagaihoz egyszerűen nincs közük, pláne mivel milliókat fizetett azért, hogy kiléphessen a kiadó kötelékéből. Offset állításait felesége, Cardi B is megerősítette.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés