Kövess minket

Hiphop

Offset szívszorító posztban gyászolja tovább Takeoffot

Megosztva

Még mindig nehezen felfogható, hogy a Migos legnyugisabb tagja, Takeoff már nincs közöttünk. A rappertől, akit a hónap elején lőttek le Houstonban, csapattársai, Quavo és Offset is megemlékezték korábban, de a gyász természetesen továbbra sem múlt el.

Quavo például egy háromoldalas posztot rakott ki a közösségi oldalaira, melyben arról ír, hogy gyerekkoruk óta együtt csináltak mindent, így már azt nehéz kimondania, hogy „hiányozni fogsz„, hisz teljesen hozzászokott, hogy ott van mellette Takeoff. A rapper ezután elmeséli, hogy már kiskorukban azt tervezték, hogy együtt dolgoznak, méghozzá testvér pankrátorok akartak lenni a WWE- ben. „Soha nem zavart semmi és soha nem zavartál senkit, soha nem lettél mérges és soha nem emelted fel a hangod” – jellemezte unokaöccsét, aki a nyugott természete ellenére nagyon vicces is tudott lenni. A visszaemlékezés mellé egy galériát is posztolt, tele családi fotókkal.

Offset pár nappal később posztolt Takeoff-ról, ebben azt írja, hogy összetört a szíve és elviselhetetlen fájdalmat érez. „Lefekszem aludni és úgy ébredek, hogy remélem, az egész csak egy álom volt” – írja, majd hozzáteszi, hogy sajnos ez a valóság, és az egész egy rémálomra hasonlít. Offset, aki a lemezmegjelenését is elhalasztotta Takeoff halála után, azt is elmondja, hogy bárcsak adhatna Takeoff-nak egy búcsúölelést, vagy legalább nevethetnének, szmokizhatnának, vagy felléphetnének egy utolsó alkalommal.

Mindez november közepén történt, de Offset gyásza nem halványul, tegnap este ismét Takeoff-ról posztolt. „Minden hiányzik belelőd, de főleg a mosolyod” – írta Takeoff egyik fotójához.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés