Kövess minket

Film

Olyan katasztrofálisan sikerült a ‘Batgirl’ film tesztvetítése, hogy a Warner Bros. kidobta az egészet a kukába

Megosztva

Közel 100 millió dollárjába került a Warner Bros-nak a ‘Batgirl‘ című szuperhősfilm elkészítése, most mégis úgy döntöttek, hogy sem moziban, sem streamingen nem fogják bemutatni.

A Batman spinoff filmben Leslie Grace, J.K. Simmons, Brendan Fraser és Michael Keaton alakították volna a főbb szerepeket, Grace lett volna a címszereplő Batgirl azaz Batman női verziója. Az eredeti tervek szerint az HBO Max streamingplatformra érkezett volna a film, jobb esetben pedig limitált mozis terjesztést is kapott volna. Most a Warner Bros fejesei mégis úgy döntöttek, hogy inkább a kukába dobják a produkciót, felmerül a kérdést, hogy miért?

A stúdió hivatalos közlése szerint azért döntöttek így, mivel a befektetők nem az HBO Max előfizetői számainak növelését, hanem mozis sikereket várnak tőlük, valamint költséget takarítanak meg azzal, hogy nem költenek marketingre a film elkaszálásával. A Batgirl ezek mellett nem illett volna bele a stúdió DC képregényfilmjeinek új történetvezetésébe, igaz ez korábban sosem zavarta a Warnert. Állításuk szerint a készítők nagyszerű munkát végeztek, nincs köze a film minőségének a lemondáshoz. A Batgirl mellett amúgy egy élőszereplős Scooby-Doo film megjelentetését is elengedték.

A New York Post viszont másfajta indokról értesült. A lap belsős informátorokra hivatkozva azt írja, hogy olyan iszonyatosan sikerült a Batgirl első tesztvetítése, hogy a Warner vezetői jobbnak látták lemondani a produkciót, mivel az állításuk szerint „kijavíthatatlanul rossz” lett.

(New York Post, Deadline)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés