Kövess minket

Film

Önéletrajzi film készül Snoop Doggról, a „Veszélyes elemek” rendezője által

Megosztva

Film készül Snoop Dogg életéről, melynek producere maga a zenész lesz – jelentette be helyi idő szerint szerdán a Universal Pictures. A forgatókönyvet a Fekete párduc filmek forgatókönyvéért felelős Joe Robert Cole írja, valamint a ’93-as Veszélyes elemek című film rendezője, Allen Hughes rendezi.

Sokáig vártam, hogy megcsináljam ezt a projektet, mivel a tökéletes rendezőt, tökéletes írót és a legnagyobb stúdiót szerettem volna bevonni, akik megértik az örökséget, amit a filmvásznon próbálok megjeleníteni és az örökséget, amelyet magam után szeretnék hagyni” – nyilatkozta a zenész.

A Universal korábban az N.W.A. történetét forgatta le a 2015-ös Egyenesen Comptonból című filmben, és ez a stúdió készítette Eminem életrajzi filmjét is, a 8 mérföldet 2002-ben. Cole szerint a stúdió „bebizonyította, hogy képes egy ilyen történetből valami különlegeset létrehozni”.

Az 51 éves Snoop Dogg – polgári nevén Calvin Cordozar Broadus Jr. – Dr. Dre közreműködőjeként az 1990-es évek elején tört be nyugati parti rapszcénába, és több mint 35 millió albumot adott el világszerte három évtizedes karrierje során.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés