Kövess minket

Aztaa

Online szavazhatnak a budapestiek, hogy szóljon-e Young Thug a margitszigeti zenélő szökőkútból

Megosztva

A budapestiek dönthetik el, hogy mely dalok szóljanak, és melyek ne szóljanak a margitszigeti zenélő szökőkút műsorán. A március 12-ig tartó online szavazáson két kategóriára szavazhatnak a fővárosiak, magyar dalokra, melyek nagy részének a dalszövegeiben meg van említve Budapest, és külföldi számokra, melyek közt nem igazán találunk hiphop zenét, de legalább egy Young Thug feat befigyel.

A május és október között működő margitszigeti szökőkút és annak zenei programja a főváros egyik legnépszerűbb ingyenes turisztikai látványosságáva vált, ahogy a szökőkút egyedi vízi műsort ad egyes dalokra. A zenéhez kapcsolódó vízi látványt 155 fúvóka egyedileg hozza létre. Az új szezonra most frissítik a lejátszási listát, és a budapestiek szavazhatnak egy előre összeállított listára, melyben magyar oldalról találunk Animal Cannibals, ByeAlex, Budapest Bar, és Wellhello dalokat is. A szavazás során igennel és nemmel lehet szavazni az egyes számok alatt. A szavazási listára – a kivitelezővel egyeztetve – olyan dalok kerülhettek fel, amelyekhez látványos vízkép programozható. A zenei programba a 8 legtöbb szavazatot kapott dal kerül be, és május 6-tól látható majd a végeredmény.

A szavazás során nem csak magyar, de külföldi dalok is kiválasztásra kerülnek. Calvin Harris, Avicii, Maroon 5, Justin Timberlake, Guns N’ Roses, és sok más előadó is felkerült a listára. A hiphop nincs igazán reprezentálva, de az alábbi Camila Cabello dal által akár az is megtörténhet, hogy Young Thug soraira srpiccel majd a szökőkút. Szavazni ide kattintva lehet.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés