Kövess minket

Hiphop

Óriásplakátokon hirdeti Travis Scott a következő nagylemezét

Megosztva

Travis Scott úgy tűnik készen áll a visszatérésre az Astroworld tragédia után, miután több óriásplakát tűnt fel Kaliforniában, mely az új lemezét hivatott hirdetni.

A rapper negyedik, Utopia című stúdióalbuma könnyen lehet, hogy már meg is jelent volna, ha nincs a 10 ember halálával végződő fesztiválbaleset, hisz Travis korábban szépen lassan építgette a hype-ot a lemez körül, majd bizonytalan időre kitolta a megjelenést. Az Astroworld óta egyetlen privát rendezvényen lépett fel élőben, az új lemezéről pedig egyáltalán nem beszélt, de most több óriásplakátot is kihelyeztek Kaliforniában, mely az Utopia lemezt hirdeti, konkrét megjelenési dátum nélkül. „Psszt…a UTOPIA-t keresed? Rossz irányba mész!” – olvasható a plakátokon.

A plakátok kihelyezésének időpontja és helyszíne nem lehet véletlen, hisz Kaliforniában a héten indul a Coachella fesztivál, melyen eredetileg Travis is fellépett volna, csak a tragédia miatt végül ez offolva lett. Később úgy tűnt, hogy Scott mégis feltűnik a feszten, méghozzá Kanye West oldalán, de Ye lemondta a fellépését, tehát most már biztos, hogy La Flame nem szerepel majd a fellépők között.

A Utopia megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a HipHop24-7 egy névtelen forrásra hivatkozva anno azt írta, hogy június előtt biztosan nem számíthatnak rá a rajongók.

(Variety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés