Kövess minket

Hiphop

Őrizetbe került egy 17 éves srác, akit PnB Rock lelövésével gyanúsítanak

Megosztva

Letartóztatták PnB Rock feltételezett gyilkosát a mai nap folyamán – tudta meg a TMZ. A gyanúsított egy 17 éves fiú, ő lőhetett, de nem volt egyedül, az apja is segített neki a bűntényben.

PnB Rockot szeptember 12-én egy Los Angeles-i Roscoe’s Chicken & Waffles étteremben lőtték agyon, ahol a barátnőjével evett épp. A támadó a rapper arany és gyémánt nyakláncait követelte, majd lőtt. A rendőrök a mai nap azonosították be az elkövetőket, Freddie Lee Trone vezetette az autót, amivel elmenekültek, vele utazott a 17 éves fia, aki bement az étterembe kirabolni a rappert. A fiút helyi idő szerint reggel őrizetbe vették, apja továbbra is szökésben van. A bűntény igazi család meló lehetett, ugyanis egy Shauntel Trone nevű nőt is elkaptak a zsaruk, azt nem tudni, hogy neki milyen szerepe volt a gyilkosságban.

A rendőrök információ szerint az apa-fia páros már akkor ott állt az étterem előtt, mikor PnB Rock megérkezett. Ezzel kvázi megdőlni látszik az a korábbi feltételezés, hogy a rapper barátnője által kirakott Instagram Stories poszt árulta volna el a lokációját, bajba sodorva őket.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés