Kövess minket

Aztaa

Orvosi marihuána brandet indíthat Future

Megosztva

2 Chainz, JAY-Z, Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Rick Ross, Lil Wayne és Curren$y példáját követve Future is beszállhat a marihuána bizniszbe – írja a HipHopDX.

Alig pár év leforgása alatt több vállalkozó kedvű tengerentúli mc is felismerte a mostanra sok államban legalizált kannabiszban rejlő üzleti lehetőségeket, és megalapították a saját márkájukat, hozzájuk csatlakozhat most Future is, erről tanúskodik egy frissen bejegyzett védjegyről (trademark) szóló dokumentum. Eszerint a nagy stoner hírében álló rapper az orvosi marihuána felé kacsingat.

Minderről egy szabadalmi ügyvivő, Clarissa Harvey adott hírt Twitteren.

Mint Harvey írja, esélyes, hogy Future hamarosan egy orvosi kannabisz márkát indít, miután az előadó jogi csapata 6 különböző trademarkot jegyeztetett be február 17-én. A brand neve eszerint EVOL BY FUTURE lehet. A fanok talán tudják, hogy az mc 2016-os albuma is ezt a címet viseli, és ha belegondolunk, egészen jó a névválasztás, egészen passzol egy fűmárkához.

A bejegyzés szerint EVOL név alatt árulnának különféle olajokat és THC-s elektromos cigarettákat is egyéb kiegészítők és hozzávalók mellett, sőt mi több, egy weboldal is indul majd, ahol szeretnének megbízható „egészségügyi információkat szolgáltatni az orvosi marihuána és kannabisz témájában.”

A szakértő Future egy korábbi, 2016-os tweetjét is felemlegette, amiben Future arról ír, hogy az EVOL valójában a LOVE szó visszafelé, ez lehet az inspiráció (a marihuána szeretete?) a név mögött.

Bár ebből úgy tűnik, elindultak a folyamatok, egyelőre nincs pontos információ ésvagy release date arról, hogy a márka mikor tud elindulni.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés