Kövess minket

Bulvár

Péniszt és homofób trágárságokat graffitiztek Machine Gun Kelly turnébuszára

Megosztva

Machine Gun Kelly érdekes fogadtatásban részesült a turnéja Nebraska-i állomásán, ahol összegraffitizték az egyik turnébuszát.

A rapperből lett pop-punk zenész négy turnébusza közül az egyiket pingálta ki valaki, aki vélhetően nem kedveli emberünket, mivel arany festékkel egy ejakuláló péniszt rajzolt az egyik oldalra, míg a másikra azt írta, hogy: „Köcsög Rap Ördög” – utalva MGK 2018-as Eminem diss zenéjére.

Egy helyi lakos, Leona Drake le is videózta a feldíszített turnébuszt, ami nagyon nem tetszett MGK biztonsági őreinek, erőteljesen megkérték a nőt, hogy ne videózzon, egy ponton még a telefonjához is hozzáértek, mire a nő azzal vágott vissza, hogy közterületen videózik, ne nyúljanak hozzá. „Úgy tűnik MGK biztonsági őrei még nála is nagyobb seggfejek” – mondja a nő, aki ezek szerint nem egy fan.

I got hassled for public photography by Machine Gun Kelly's security. I WAS going to just take footage of the vandalism to his tour bus and point out that the F slur is not acceptable no matter how you feel about the dude, but one of his security guards got crazy at me and even hit my phone with his. Part 1 of 2Jodi Pattrin #MGK#MachineGunKelly#PublicPhotography#SecurityThatThinksTheyAreCops

Posted by Leona Drake on Thursday, August 4, 2022

Machine Gun Kelly Instagram Storiesban válaszolt a vandálnak. Elmondta, hogy ez nem is az a busz, amiben utazni szokott, vélhetően ebben csak a zenekari felszerelést, vagy a színpadelemeket szállítják. „Te kibaszott idióta, legalább találd el a megfelelő buszt” – mondta a zenész, aki szerint szánalmas, hogy valaki hajnal 5-ig várakozott a buszoknál, mivel ekörül ment fel aludni a hoteljébe. Végül hozzátette, hogy az emberei még azelőtt lemosták a feliratot, mielőtt ő élőben láthatta volna.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés