Kövess minket

Hiphop

Pénteki albumdömping: Fivio Foreign, 42 Dugg, Coi Leray, Yung Lean, Wiz Khalifa, Vince Staples, Soulja Boy

Megosztva

Fivio Foreign – B.I.B.L.E.

Drill megasztár, Fivio Foreign ledobta a debütáló stúdióalbumát, mely a B.I.B.L.E. címet kapta. A New York-i rapper első nagylemezének nem más volt a vezető producere, mint Ye, így emelve a tétet és az elvárásokat. A projekten szerepel Kanye, A$AP Rocky, Lil Yachty, DJ Khaled, Polo G, Coi Leray, Lil Tjay, Chlöe, Quavo, Ne-Yo, Blueface, KayCyy, és persze sok-sok arról, hogy Fivio miként fogja el tenni láb alól az oppokat.

42 Dugg & EST Gee – Last Ones Left

Több közös dal és két tavalyi szólóprojekt után itt van 42 Dugg és EST Gee első kollab lemeze, a „Last Ones Left„, reprezentálva ezzel Detroit és Louisville hangzásvilágát. A 17 számos projekten a címe ellenére nem csak a két rapper maradt hátra, hisz 42 Cheez, BIG30, Tae Money, és EST Zo is vendégszerepelnek rajta, a beatekért pedig többek közt MOZ, Audiovista, és Helluva Beats feleltek.

Coi Leray – Trendsetter

Coi Leray tavaly gyakorlatilag berobbant a szcénába a „No More Parties” és a „Big Purr” című dalokkal, és habár azóta kapott hideget és meleget is a hiphop fanoktól, egyszer pedig majdnem visszavonult, végül ment tovább előre, most pedig ledobta debüt stúdiólemezét, rajta az előbb említett slágerekkel. A szerényen „Trendsetter„-nek elnevezett projekten Nicki Minaj, Polo G, Lil Tecca, A Boogie wit da Hoodie, G Herbo, NAV, H.E.R., Fivio Foreign is vendégeskednek.

Yung Lean – Stardust

A svéd rapper, Yung Lean szerencsére teljesen a saját kis világában él, így nem kell trendvonatokra felülnie, és ez az új, „Stardust” című mixtape-jére is igaz. Már rögtön az első dal, az FKA twigs-zel közös „Bliss” meglepetést okoz, hisz egy ’80-as éveket idéző post-punk trekket kapunk, pop dallamokkal frissítve. A 12 számos projekt pedig tovább dobja a csavart labdákat, sose lehet tudni, hogy mibe futunk bele. FKA mellett Skrillex, Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital is a vendégek közt vannak, beatekért Jack Donaghue, Whitearmor, Woesum, és Ssaliva feleltek többek közt.

Wiz Khalifa x Big K.R.I.T. x Smoke DZA x Girl Talk – Full Court Press

Nagy baráti összeborulás Wiz Khalifa, Big K.R.I.T., Smoke DZA, és Girl Talk közös lemezén, a „Full Court Press„-en. A lemezen 2017-ben kezdtek dolgozni, azóta pedig jó sok cigifüst ment le a tüdőkbe. „Már 10 éve spanok vagyunk a srácokkal, szóval nagyszerű energiák voltak a stúdióban. Azt akartam, hogy mindenki a maximumot hozza ki magából, dobáljuk egymásra az ötleteket és élvezettel gyúrjuk össze azokat” – mondta Girl Talk a lemezről. A 10 számos projektre egy másik barát Curren$y is felugrott egy dal erejéig.

Vince Staples – Ramona Park Broke My Heart

Comptoni születésű, de Long Beach-en nevelkedett Vince Staples ötödik stúdióalbumánál tart, mely a Ramona Park Broke My Heart címet kapta. A rapper saját bevallása szerint a lemezen sokkal mélyebb és univerzálisabb témákat feszeget, mint a tavalyi projektjén, annak ellenére, hogy amúgy azonos időben dolgozott rajtuk. Ty Dolla Sign, Lil Baby, és Mustard a vendégek közt.

Soulja Boy – The Biggest Opp

A nagyotmondás királya, Soulja Boy már a harmadik mixtape-et dobja le az évben. Talán nem meglepő kijelentés, hogy aki eddig nem kedvelte Big Draco zenéjét, abból ezután sem lesz fan, mindenki másnak jó szórakozást.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés