Kövess minket

Hiphop

Perelne fehérgyarmat polgármestere, amiért Majka nem volt hajlandó fellépni a rendezvényükön

Megosztva

Majka vasárnap az utolsó pillanatban lemondta a fehérgyarmati koncertjét, mert állítása szerint nem volt megfelelő a színpadtechnika. A helyi polgármester viszont úgy véli, ha más előadóknak megfeleltek a feltételek, nem érti Majkának miért nem, ezért perre készül.

Mint korábban írtuk, Majka már úton volt a helyszínre, mikor felhívta a menedzsere, hogy a koncerthelyszín nem olyan, mint azt ők a szerződésben előre kikötötték. A zenész ezért egy videóüzenetben tudatta a rajongóival, hogy elmarad a koncert. Később egy Facebook posztban magyarázta a kritikusainak, hogy lehet, hogy 2021-ben a Tankcsapdának jó volt a technika, de az akkor volt, most meg 2022 van. Végül Curtis lépett fel helyette.

Fehérgyarmat polgármestere, Péter Csaba most a Blikk-nek elmondta, hogy vizsgálják a jogi lehetőségét egy pernek, mivel előre kifizették Majkát, bruttó 8,1 millió forintot. „Két alvállalkozóval dolgozunk, akik a hangtechnikáért és a színpadtechnikáért felelnek, ezek közül az egyikkel már dolgoztak Majkáék a Campus Fesztiválon, ott semmi probléma nem volt. Ugyanez a csapat biztosította a technikát a Halott Pénznek, Rúzsa Magdinak és a Tankcsapdának is, ha nekik megfelelt, nem tudom, Majka úrnak miért nem” – mondta.

Majka válaszolt a vádakra, szerinte amit a polgármester csinál az hitelrontás, a nagyobb zenekarokat pedig mindig előre ki kell fizetni.

Szégyellje magát! Ha jogi utat akar, miért hívott fel személyesen, hogy esedezve bocsánatot kérjen?! Lehet, hogy én meg hitelrontásért fogok perelni! Minden egyes nagy zenekarnál előre kell utalni legalább két héttel, ebben semmilyen meglepetés nincs” – fakadt ki.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés