Kövess minket

Aztaa

Perlik a vásárlók a kaliforniai kannabisz céget, mert nem volt elég erős a spanglijuk

Megosztva

Egy kaliforniai kannabisz vállalat magasabb THC tartalommal hirdette a spanglijait, mint amennyit a valóságban tartalmazott, ezért aztán csoportos keresetet adtak be mérges, nem eléggé betépett vásárlók a helyi bíróságra.

A DreamFields Brands, Inc. előretekert Jeeter jointokkal kereskedik, amiknek a csomagolására azt írták, hogy átlagosan 35%-os THC tartalommal rendelkeznek, de volt olyan termék, amire átlag 42,1% volt írva, ez utóbbit kérdőjelezték meg bizonyos vevők, miután észrevették, hogy közel sem álltak be tőle keményen, pedig a csomagolásra még azt is felírták, hogy ettől a spanglitól hamarabb a Marsra jutsz, mint Elon Musk.

A vizsgálatok szerint a spanglikban olyan 23-27%-os THC tartalom volt, mely bőven a már korábban említett 40%-os határ alatt van. A vásárlók a periratban azt írják, hogy hajlandóak többet fizetni egy keményebb spangliért, de ez szimpla lehúzás, hogy felüláraznak egy terméket, aminek gyakorlatilag hazudnak az hatékonyságáról.

Az elősodort spanglikat gyártó Jeeter nevű cég eközben azzal védekezik, hogy a THC tartalom a csomagolással megegyező, a pert indító károsultak pedig hazudnak és meghamasították a bizonyítékokat.

A kaliforniai törvények büntetik a megtévesztő reklámokat, a felperesek büntetés kiszabását és anyagi kompenzációt várnak.

(VICE)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés