Kövess minket

Aztaa

Pert kapott a nyakába a Gigi Dior nevű pornós, mert a luxusdivatháznak nem tetszik, hogy a nevüket használja

Megosztva

A francia luxusdivatház, a Dior beperelt egy Gigi Dior nevű pornóst és OnlyFans modellt, mert állításuk szerint romboló hatással van a márkájukra nézve.

Gigi Dior, aki a „MILF” kategóriában alkot nemrég védette le a művésznevét, de a Christian Dior Couture most pert akasztott a nyakába, melyben azt kérik, hogy törölje a védjegyét.

Ez teljesen nevetséges, a nevemnek semmi köze a divatházhoz, ráadásul a videóimban a legtöbbször nem is viselek ruhát” – reagált a perre a Page Six-nek a művésznő.

A 40 éves felnőttfilmes tavaly adta be a kérelmet a művészneve levédésére, amit idén szeptember 20-án meg is adtak neki. Ezt a nevet használja az összes közösségi oldalán és a hivatalos weboldalán is.

Az „igazi” Dior eközben azzal érvel, hogy a publikum fejében összekavarodhat a két név, mivel azok túl hasonlóak, plusz Gigi tevékenysége szerintük káros a divatház megítélésére nézve.

A pornós szerint nagyon nehéz helyzetbe kerül, ha végül meg kell változtatnia nevét, mivel újra kell építenie az egész saját brandjét, és a merch termékeket is újra kell gyártania, Gigi azt sem érti, hogy egy multimilliomos cég miért foglalkozik ilyen kisstílű ügyekkel.

Érdekes módon több „Dior” nevű pornós is létezik, például Gianna Dior, Kianna Dior, nem tudni, hogy ők kaptak-e hasonló felszólítást.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés