Kövess minket

Bulvár

Pete Davidson csinált egy Instagram profilt, Kanye West rögtön bekövette

Megosztva

Kanye West pár napja megígérte, hogy kicsit lenyugszik, és nem ÍR TÖBBET ÍGY AZ INSTAGRAM OLDALÁN, hanem visszavesz a fenyegetéseiből, mert rájött, hogy kezdi elijeszteni hamarosan ex-feleségét, Kim Kardashiant, aki hát ugye pont, hogy inkább vissza akarna szerezni. Na, ez a nyugodt Ye nem tartott sokáig, a tegnapi és a mai napon például azon rugózott ISMÉT CAPS LOCK BEKAPCSOLVA, hogy Kim jelenlegi pasija, Pete Davidson az SNL sketchműsor egyik epizódjában arról beszélt, hogy Kanye nem takarózhat mindig azzal, hogy mentális beteg, és azért viselkedik így, inkább szedje be a gyógyszereit. „HI SKETE, VANNAK MÉG ILYEN MENTÁLIS BETEGES POÉNJAID SZÁMOMRA?” – írta Ye az egyik posztjában.

Eddig úgy tűnhetett, hogy Kanye West csak úgy a nagy semmibe üvöltözik, de most már akár be is taggelheti a dühös posztjai alá Pete Davidsont, hisz a humorista csinált egy Instagram oldalt, amit egy nap alatt máris 1,3 millióan követnek, köztük maga Ye is.

Davidson egyelőre nem posztolt semmit, és mindössze két embert követett be, az egyik konkrétan Kim Kardashian, a másik pedig….nem Kanye West sajnos.

Az Instagram dráma amúgy itt nem áll meg, hisz Kim Kardashian úgy tűnik megelégelte férje mániákus posztolását, kikövette ugyanis a rappert, közben pedig bekövette Pete Davidson profilját. Mi lesz még itt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés