Kövess minket

Stílus

Pharrell Williams veszi át Virgil Abloh pozícióját a Louis Vuittonnál

Megosztva

Pharrell Williams veszi át a néhai Virgil Abloh helyét a Louis Vuitton férfi részlegének kreatív igazgatójaként. A hírt először a nagy múltú francia Le Figaro újság írta meg, mielőtt Pharrell és a Louis Vuitton maga is bejelentette volna a dolgot.

A 2021 végén elhunyt Abloh helyét eddig csak ideiglenesen vették át mások, Pharrell lesz az első állandó személy, aki a brand férfi ruharészlegét viszi majd. Pharrell szerepe annyiban eltér Virgilétől, hogy ő nem kreatív igazgató, hanem „művészeti igazgató” volt, de ez lényegében csak játszadozás a szavakkal.

A mai nap Pharrell kipucolta az Instagram-oldalát, a Louis Vuitton bejelentése maradt az egyetlen posztja.

A Louis Vuitton örömmel köszönti Pharrell Williamst, mint új férfi kreatív igazgatót. Első kollekcióját a Louis Vuitton számára jövő júniusban, a párizsi férfi divathéten mutatja be. Pharrell egy látnok, akinek kreatív univerzuma a zenétől a művészeten át a divatig terjed – az elmúlt húsz évben globális kulturális ikonná vált. Az, ahogyan a különböző világokban áttöri a határokat, összhangban van a Louis Vuitton kulturális státuszával, megerősítve az innováció, az úttörő szellem és a vállalkozói szellem értékeit” – olvasható a posztban.

Pharrell már a kezdetektől fogva komoly affinitást mutatott a divat iránt, először a streetwearre koncentrált, de már régóta dolgozik együtt nagy luxuscégekkel is. 2019-ben például kollekciót tervezett a Chanel-nek, és ő lett a ház első férfi divatnagykövete.

(Highsnobiety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés