Kövess minket

Hiphop

Playboi Carti megpuszilta, Roddy Ricch megrugdosta a rajongóját, aki felmászott a színpadra

Megosztva

Légy üdvözölve, képzeletrapper! Ennek a cikknek nemcsak olvasója, egy személyben főhőse is vagy. Amikor olvasod, neked kell eldöntened, merre haladsz tovább, hogyan viselkedsz az adott helyzetben.

Világhírű rapper vagy, százezrek, ha nem milliók rajonganak érted. Épp koncertet adsz egy svájci fesztiválon, mikor az egyik dal közben valaki az első sorból felmászik hozzád a színpadra. A bizonságiak gyorsan és erőteljesen reagálnak, többedmagukkal leteperik az illetőt, dulakodni kezdenek. Mit teszel most?

Ha odamész a rajongódhoz és jól irányzottan fejberúgod – lapozz a 167. oldalra.

Ha megpróbálod leszedni a rajongódról a biztonságiakat – lapozz a 44. oldalra.

44. oldal – a Playboi Carti út

Meglátod, hogy mi történik és azonnal a fanod segítségére sietsz. Pont, mint Playboi Carti tette a legutóbbi svájci, Fraunfeld fesztiválos koncertjén. A bizti egy erős és szívós faj, életerő, támadási, és védekezési pontjaik is magasabbak, mint a tiéd, de szerencsére nem akarnak veled harcolni. Sikeresen lehámozod a biztonságiakat a rajongódról, a hálájára pedig öleléssel és puszival reagálsz. Az empátia pajzsod 3 ponttal erősebb lett.

167. oldal – a Roddy Ricch út

Mégis mit képzel magáról ez a gyerek? Elsuhan mellett egy biztonsági, mész te is gyorsan segíteni neki és a többieknek. Dúl benned a düh, pont mint Roddy Ricch-ben nemrég a Fraunfeld fesztiválon, de nem férsz oda a rajongódhoz, így csak egy-két jól irányzott rúgást tudsz bevinni neki, hogy tudja a gyerek, hogy hol a helye, majd folytatod a koncertet. A Halálvarázs nevű mágiád 4 ponttal erősebb lett.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés