Kövess minket

Bulvár

Poénból meghívták Keanu Reeves-t a lagzijukra, és a színész tényleg megjelent

Megosztva

Keanu Reeves ismét bizonyította, hogy az egyik legjobb fej hollywoodi színész, ezúttal egy angliai házaspár esküvőjét tette különlegessé azzal, hogy elfogadta a random meghívásukat a lagzira.

Reeves jelenleg a Disney+ felkérésére forgat a Forma-1 történelméről egy dokumentumfilm sorozatot, így aztán az angliai Northamptonshireben volt dolga. A színész egy helyi bárban ücsörgött, mikor a friss házaspár férfitagja kiszúrta és odament hozzá azzal, hogy nemrég keltek egybe a feleségével és megtisztelve éreznék magukat, ha a színész is csatlakozna hozzájuk egy italra.

Nagyon kedves volt és azt mondta, hogy később becsatlakozik. Nem vártunk tőle semmit, de úgy voltunk vele, hogy milyen király, hogy a férjem tudott vele beszélni pár szót” – mesélte a feleség, Nikki Roadnight a Newsweek-nek.

Talán pont a házaspár legnagyobb meglepetésére, a random invitálás bejött, ugyanis egy órával később a lagzin azzal jött oda hozzájuk az egyik szervező, hogy „különleges vendég várja őket a bejáratnál”. A vendég Keanu Reeves volt, aki bemutatkozott mindenkinek, és habár italozni nem akart, mert fáradt volt, de gratulált a frigyhez és közös fotókra is beállt, valamint beszélgetett is a vendégekkel.

Ez nem az első és vélhetően nem is az utolsó jó arc húzása a színésznek, korábban Rolex órákat osztogatott a kaszkadőreinek egy forgatás után, és az is kiderült róla, hogy a Mátrix filmért kapott gázsija nagy részét a rák elleni küzdelemre ajánlotta fel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés