Kövess minket

Hiphop

Polo G: Én vagyok az egyetlen rapper, aki biztonságiak nélkül sétál

Megosztva

Polo G levideózta magát, amint a kaliforniai Beverly Hillsben, a Wilshire Blvd. környékén sétálgat, miközben azzal henceg, hogy ő biztonsági szolgálat nélkül is elvan.

Sétálok az utcán egyedül” – mondja Polo G a videóban. „Nem találnak be. Itt van a fegyver az oldalamon. Tudjátok, hogy hogyan jövök. Az egyetlen rapper, aki egyedül, biztonságiak nélkül sétál, esküszöm.”

A videót újraosztó oldalak alatti kommentelők mindenesetre butaságnak tartották, hogy Polo G ezzel vagányodik, hisz így könnyen muníciót adhat az ellenségeinek, hogy mégis betámadják. Eleve nem okos dolog felfedni egy rappernek a pontos lokációját, ezzel Pop Smoke is az életével fizetett.

Tavaly Ice Cube egyensen azzal érvelt, hogy a rappereknek nem kellene nyilvánosan viselniük az ékszereiket Los Angelesben. „Láthatod, hogy a Los Angeles-i rapperek nem viselnek sok ékszert… Én, Snoop, Cube, Dre, Game, Kendrick…. A lista folytatható… Nem azért, mert le vagyunk égve. LA egyszerűen csak egy veszélyes hely, akár rapper vagy, akár nem. Jobb nem tesztelni az utcákat.”

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés