Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Pop
  • A klímaváltozásról énekel Paul Mccartney, Bon Jovi, Fergie és Leona Lewis

A klímaváltozásról énekel Paul Mccartney, Bon Jovi, Fergie és Leona Lewis

Offmedia- 2015.09.05. 13:45
Világhírű könnyűzenei előadóművészek - köztük Paul McCartney, Jon Bon Jovi, Sheryl Crow, Fergie, Natasha Bedingfield, Leona Lewis és Sean Paul - fogtak össze, hogy dalban hívják fel a figyelmet a klímaváltozás elleni sürgős fellépésre, támogassák az ENSZ decemberi párizsi klímakonferenciáját.
paulFotó: Getty / Europress   

A Natasha Bedingfield, Paul és Toby Gad, valamint John Shanks által írt szerelmes dalt a Földhöz - Love Song to the Earth - pénteken mutatták be az iTunes and Apple Music zeneletöltő portálok. Globálisan szeptember 11-én kerül forgalomba.  
    A 16 közreműködő előadó között szerepel továbbá Colbie Caillat, Johnny Rzeznik, Krewella, Angelique Kidjo, Kelsea Ballerini, Nicole Scherzinger, Christina Grimmie, Victoria Justice és Q'orianka Kilcher.
    A dal eladásából származó összes bevételt az ENSZ és a Friends of the Earth alapítvány fogja megkapni.
    Számos ember becsukja a szemét és azzal érvel, hogy minden rendben van a környezetvédelem terén. Ez a dal arra emlékeztet minket, hogy gondját kell viselni világunknak, amelynek mi vagyon a tulajdonosai. Ezzel a dallal a környezetről akartunk beszélni oly módon, amely segíti az embereket abban, hogy azt érezzék, képesek tenni valamit a környezetért - hangoztatta Natasha Bedingfield.
http://lovesongtotheearth.org/

(MTI)

Hozzászólások

Érdekes lehet