Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Pop
  • Alig emlékszünk már rá, pedig még mindig rekordokat döntöget a Gangnam Style

Alig emlékszünk már rá, pedig még mindig rekordokat döntöget a Gangnam Style

MTI- 2016.07.04. 12:35
Lassan már ki sem tudjuk olvasni azt a számot amennyien meghallgatták ezt a "dalt" világszerte.
Újabb rekordot döntött Psy dél-koreai popsztár Gangnam Style című videója, helyi idő szerint vasárnap délután három óra körül átlépte a 2,6 milliárd kattintást - közölte az énekes menedzsmentje, a YG Entertainment.


Psy 2012-ben megjelent, lovaglást utánzó táncmozdulatokkal kísért megaslágere mindössze 160 nap alatt érte el az egymilliárdos nézőszámot, ezzel akkor rekordot állított fel.

Idén január 20-án a videót több mint 2,5 milliárd alkalommal töltötték le, ez is rekordnak számított, amit öt hónappal a korábbi, 2,4 milliárd kattintásos korábbi csúcs után állított fel Psy dala.

A YouTube videomegosztó csatornának a rapper-énekes felvétele miatt 2014 márciusában fel kellett emelnie a letöltésszámláló maximális értékét 9 trillióra. Előtte 2,1 milliárdig tudott számolni a szoftver.

Psy más számai is népszerűek, a Gentleman, a Hangover, a Daddy és a Gangnam Style duettelőadása mind túlvannak a 100 milliós kattintásszámon, ezzel ő lett az első dél-koreai énekes a világon, akinek öt dalát is százmilliónál többen töltötték le a YouTube-on.


Hozzászólások

Érdekes lehet