Keresés

Céline Dion újra színpadon!

Fiji- 2016.02.26. 10:57
Céline Dion férje halála után most először lépett színpadra Las Vegasban. A koncert keretében férjéről is megemlékezett.
Céline Dion koncertjén az álló ovációt most érzelmek váltották fel. Az énekesnő férjére, René Angélilra, méltó módon emlékezett meg. Bemutatásra került néhány személyes fotó és egy videót is vetítettek. A pódiumon az énekesnő azt is elárulta, hogy egész életében a férjén tartotta a szemét. Nem meglepő az sem, hogy a visszaemlékezés során könnyeivel küszködött. 


„Az emberek azt gondolják, hogy a közönségben keresem őt. De egyáltalán nem kell ezt tennem. Ha behunyom a szemem, akkor érzem, hogy René itt van velem a színpadon. Vagy azt, hogy a helyén ül vagy otthon vigyáz a gyerekekre, mindig elvitte őket a játszótérre. És ezen, semmi sem változtat.” – szólt őszintén rajongóihoz Céline.

Az énekesnő elmondta azt is, hogy férje nagyon érzelmes volt, ha tehette óvta mindentől. „Nagyon bíztam benne, soha nem aggódtam azon, hogy mit csinálhat.” – mondta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy mindig azt érezte, mintha az első randijukon lenne.

Hozzászólások

Érdekes lehet